Mainos
Mainos

Ravintolasta tihkui pesuvettä vesitorniin Espoossa

Kuluttajien vedenkäyttöä ei Espoon Veden mukaan tarvitse rajoittaa. Ennen vesitornin käyttöönottoa se puhdistetaan ja desinfioidaan perusteellisesti.

Vesitornin päällä olevan ravintolan putkivuoto on aiheuttanut mikrobiologisten raja-arvojen ylitykset Haukilahden vesitornin vedessä Espoossa. Verkostosta otetut vesinäytteet sen sijaan ovat olleet koko ajan puhtaita kaikkialla Espoon Veden jakelualueella.

Kuluttajien vedenkäyttöä ei Espoon Veden mukaan tarvitse rajoittaa.

Varotoimena aloitettiin kuitenkin Haukilahteen menevän veden lisäklooraus sekä veden juoksutus kahdesta verkoston pisteestä.

Ravintolan putkesta vuotanut vesi oli pesuvettä, joka tihkui vesisäiliöön betonilaatan läpi. Espoon Veden mukaan säiliöön valui vettä vain vähän. Lisäksi vuotokohta on korjattu.

Ennen vesitornin käyttöönottoa se puhdistetaan ja desinfioidaan perusteellisesti. Töiden arvioidaan valmistuvan ensi viikon loppuun mennessä.

Lähiaikana Espoon Vesi seuraa verkostoveden laatua tehostetusti. Lisäksi kloorausta jatketaan toistaiseksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot