Mainos
Mainos

RAY ei aio tarjota internetpokeria

RAY ei ryhdy tarjoamaan pokeripelejä internetissä. Rekisteröityneitä nettipokerin pelaajia arvioidaan olevan Suomessa jo 20 000.

Raha-automaattiyhdistys ei ryhdy tarjoamaan pokeripalveluita internetissä. RAY:n varatoimitusjohtajan Esko Romppaisen mukaan yhtenä perusteena on kansallisen monopoliaseman vaikea perusteleminen, jos RAY päättäisi lähteä kilpailemaan ulkomaisten peliyhtiöiden kanssa.

Romppainen korostaa, että myönteinen päätös edellyttäisi valtionvallan lupaa, mutta toistaiseksi RAY ei ole tehnyt asiasta ehdotusta sisäministeriölle.

Nettipokeri on kasvattanut suosiotaan viime vuosina. Rekisteröityneitä pelaajia on Suomessa tuoreimpien arvioden mukaan jo 20 000.

Romppaisen mukaan RAY:n monopoliaseman ei uskota horjuvan lähivuosina. EU:n komissio on aloittanut rikkomusmenettelyn Suomea vastaan urheiluvedonlyönnin rajoitusten vuoksi, mutta ei vielä kyseenalaista koko rahapelimonopolia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme