Mainos
Mainos

Rehn: Laman ehkäisy EU:n ykköstavoite

Olli Rehn

EU:n laajentumiskomissaari Olli Rehnin mukaan Euroopan unionin päätehtävänä on tällä hetkellä estää taantuman laajentuminen. Hänen mukaansa unionin on huolehdittava siitä, että taantuma ei syvene, eikä etene taantumasta lamaksi.

- Talouskriisi on tällä hetkellä kaikkien EU:n kansalaisten suuri ja yhteinen huolenaihe. Taantuman vaikutus esimerkiksi palkkoihin ja hintoihin on kaikkien murheena. Kansalaiset odottavat nyt, että EU kantaa vastuunsa ja työskentelee asian eteen.

MTV:n järjestämässä TalviAreenassa puhunut Rehn muistuttaa, että taantumassa EU tarvitsee tarkkaa ja koordinoitua talouspolitiikkaa.

- Juuri ennen joulua hyväksyimme talouden tukipaketin, joka on noin 1,5 prosenttia unionin bruttokansantuotteesta. Olen iloinen, että Suomi on ottanut talouspolitiikassaan samansuuntaisia askelia. Toivon, että muut maat noudattelisivat samoja linjoja.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme