Mainos
Mainos

Rehn: Lisää rahaa lapsiperheille

Keskustan puheenjohtajaehdokas Olli Rehn vaatii lapsiperheiden asemaan parannusta. Rehn sanoi tänään Salossa, että kiireellisimpiä toimia ovat äitiyspäivärahan nosto työmarkkinatuen tasolle, lapsilisien indeksikorotukset ja kotihoidon tuen palauttaminen ennen vuoden 1995 tehtyjen leikkausten tasolle.

Seuraukset huonosta perhepolitiikasta ja sosiaalipolitiikan säästöistä alkavat Rehnin mielestä jo näkyä, mm. perheiden pahoinvoinnissa ja syntyvyyden alenemisessa.

-Sateenkaarihallituksen suurin virhe on ollut, ettei se nopean talouskasvun aikana korjannut 1990-luvun puolivälissä tekemiään perhepolitiikan virheitä, Rehn opasti.

Rehnin mielestä seuraavan hallituksen ohjelmassa on keskityttävä olennaiseen eli perheiden hyvinvoinnin edistämiseen perhetukia, verotusta ja palveluja kehittämällä. Lisäksi lapsiperheet olisi otettava paremmin huomioon työelämää koskevissa ratkaisuissa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme