Mainos
Mainos

Rehn: Ota kantaa, Ahtisaari

YK:n ihmisoikeusraportoija Elisabeth Rehn toivoo presidentti Martti Ahtisaaren kertovan näkemyksensä siitä, miten yhteiskunnassa asioita tulisi hoitaa oikein ja huomioiden lain kirjaimen lisäksi moraali- ja eettiset arvot, joita suomalaiset kunnioittavat.

Rehnin mielestä presidentti on ottanut usein kantaa suomalaisten mielestä vähempiarvoisiinkin asioihin kuin nyt esille tulleisiin entisen puolue- ja pankinjohtajan sekä nykyisen korkeimman oikeuden jäsenen toimintaan.
Rehn esitti toivomuksensa Seinäjoella Etelä-Pohjanmaan osuuspankkijuhlan jälkeen järjestetyssä lehdistötilaisuudessa lauantaina. Hän oli juhlassa puhujana.
Hallituksen ja eduskunnan tulisi Rehnin mielestä myös aistia ja kuulla kansalaisten aitoa ääntä syvistä ongelmista, näkemyksistä ihmisten yhdenvertaisuudesta lain edessä sekä epäoikeudenmukaisuuksista.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme