Mainos
Mainos

Rehn: Venäjä ulos Euroopan neuvostosta?

RKP:n ja Helmi 2000 -liikkeen presidenttiehdokas Elisabeth Rehn kehottaa kansainvälistä yhteisöä - niin YK:ta, EU:ta, Etyjiä kuin Euroopan neuvostoakin - toimimaan yhdessä kaikin voimin Tshetshenian kansanmurhan lopettamiseksi. Hänen mielestään pitäisi yhdessä miettiä, onko Venäjällä enää asiaa jäsenenä Euroopan neuvostossa, jolle ihmisoikeusperiaatteet ovat kaikkein korkeimpana tavoitteena.

Rehn Elisabeth

-Olen nähnyt kansanmurhan läheltä. Olen elänyt sen tulosten kanssa. Sen vuoksi minua vavisuttaa niin valtavasti tänä päivänä. Tshetshenian kansanmurha saisi nyt loppua. Tämänkaltaisia asioita ei voi sallia enää, hän korostaa STT:n haastattelussa.
Rehn sanoo olevansa todella katkera Venäjän toimien vuoksi, sillä hän uskoo ja toivoo Venäjän pääsevän jaloilleen ja kehittyvän demokraattiseen suuntaan. Viime aikojen tapahtumat ovat valtava takaisku tälle kehitykselle.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme