Mainos
Mainos

Rehniä pyydetty uusiin tehtäviin

YK:n Bosnian-erityislähettilään tehtävät viime viikolla jättänyt Elisabeth Rehn paljasti tänään Helsingissä pitämässään tiedotustilaisuudessa, että yksi YK:n alajärjestöistä on jo pyytänyt häntä erityislähettilääkseen Balkanille.

Rehn ei halunnut tässä vaiheessa kertoa, mistä järjestöstä kyse. Hän tapaa järjestön edustajia tällä viikolla New Yorkissa samalla matkalla, kun hän antaa hänen toimikauttaan Bosniassa käsittelevän selontekonsa YK:n turvallisuusneuvostolle.

Joka tapauksessa ehdotettu tehtävä tuntuu Rehnistä mielenkiintoiselta. Mielenkiintoa lisää se, että hän voisi tehdä sitä Suomessa.
Muutoin Rehn oli tulevista suunnitelmistaan vähäpuheinen. Lähiaikoina hän aikoo siivota kodissaan, kitkeä rikkaruohoja ja hoitaa leikkauksesta toipuvaa miestään.

Ennen syyskuuta hän ei aio kertoa tulevaisuudensuunnitelmistaan mitään. Tuolloin odotetaan vastausta siihen, aikooko Rehn asettua RKP:n presidenttiehdokkaaksi.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme