Mainos
Mainos

Rekan kuljettaja kuoli kahden rekan kolarissa – valtatie 9 poikki todennäköisesti yli puolenyön

Pohjois-Savossa Tuusniemellä on kuollut mies säiliörekan ja tavarankuljetusrekan yhteentörmäyksessä, kertovat poliisi ja pelastuslaitos. Onnettomuus tapahtui noin kello 11.40.

Pelastuslaitoksen mukaan Joensuusta Tuusniemelle päin ajaneen rekan perävaunu lähti heittelehtimään ja osui vastaan tulleeseen rekkaan. Vastaan tulleen säiliörekan kuljettaja kuoli onnettomuudessa. Onnettomuuden aiheuttaneen rekan kyylissä oli lasinkuljetukseen soveltuvia telineitä.

Onnettomuuspaikka sijaitsee Tulikallion kohdalla.

Poliisi arvioi ennen kello yhtä, että valtatie 9 Tuusniemellä on poikki ainakin kello kolmeen saakka. Hieman ennen kello kahta poliisi ilmoitti uudestaan, että onnettomuusajoneuvojen siirto ja raivaus kestää vielä useita tunteja. Kahdeksalta poliisi tiedottii jälleen, että tien avaaminen tulee kestämään vielä useita tunteja, todennäköisesti yli puolenyön.

Raskas liikenne kulkee onnettomuuspaikan ohi Kaavin ja Outokummun kautta ja henkilöautoliikenne Ohtaanniementien kautta.

Alueella on huono ajokeli räntäsateen ja tien pinnassa olevan sohjon vuoksi, kerrotaan pelastuslaitoksesta. Pelastuslaitoksen mukaan tieosuudella on 80 kilometrin tuntinopeusrajoitus.

Poliisi selvittää onnettomuuteen johtaneita olosuhteita ja tapahtumia. Paikalla on poliisin tekninen tutkinta ja liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme