Mainos
Mainos

Rekat ruuhkauttaneet itärajan tullin

Joulun alla vilkastunut rekkaliikenne Venäjälle on aiheuttanut pahoja ruuhkia itärajan tulliasemilla. Pisimmillään jonot ovat venyneet Vaalimaalla yli 20 kilometrin mittaisiksi.

Rekat ovat aiheuttaneet taas pahan ruuhka itärajan raja-asemilla.

Itärajan raja-asemat ovat ruuhkautuneet pahasti Venäjälle pyrkivien rekkojen vuoksi. Syynä rekkajonoihin on tavaraliikenteen lisääntyminen ennen joulunpyhiä ja uutta vuotta.

Illalla Vaalimaan raja-asemalle jonottavia rekkoja seisoi tiellä numero 7 jo 22 kilometrin matkalla Virojoelta Venäjän rajalle. Odotusaika Vaalimaan tulliin oli yli vuorokausi.

Nuijamaalla oli rekkajonon pituus päivällä noin kuusi kilometriä. Illalla jonon pituus ylsi arviolta seitsemästä kahdeksaan kilometriä.

Ilta ei tuonut tilanteeseen juuri muutosta. Vaalimaalla otettiin rekkoja tarkastukseen heti, kun tyhjää tilaa ilmaantui Vaalimaan ja Torfjanovkan väliselle tieosuudelle.

Rekkajono alkoi muodostua itärajalla jo torstaina, mutta tilanne on pahentunut parissa päivässä. Tullista arvellaan, että vuodenvaihteen lähestyessä liikenne rajalla ruuhkautuu entisestään.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme