Mainos
Mainos

Rekkajono paisuu Vaalimaalla

Vaalimaalla rekkajono on venynyt yli 40 kilometrin mittaiseksi. Ruuhkia yritettiin helpottaa päivän aikana muun muassa lisäämällä ylimääräinen rekkaparkkipaikka moottoritien varteen.

Ruuhka Vaalimaan rajanylityspaikalla ei hellittänyt päivän aikana. Aikaisin aamulla jono ennätti venähtää peräti 43 kilometrin pituiseksi ja pysytteli sellaisena koko päivän.

Suman takia moottoritielle Rantahaka-Summa-osuudella perustettiin tilapäinen rekkaparkki. Jonoja oli myös muualla itärajalla. Imatralla lähellä valtatie 6:ta jono pysytteli 8-9 kilometrissä, ja Nuijamaan rajanylityspaikalla jono kiemurteli 14 kilometrin pituisena.

Poliisi uskoo ruuhkien Vaalimaalla ja muilla itäisillä rajanylityspaikoilla kasvavan yhä loppuvuotta kohden. Liikenne on kasvanut tänä vuonna Nuijamaan rajanylityspaikalla 20 prosenttia ja Imatralla 30 prosenttia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme