Mainos
Mainos

Rekkajonot lyhenivät Itärajalla

Nuijamaalla jonot olivat sulaneet yön aikana pois.

Raskaan liikenteen jonot lyhenivät ja osin poistuivatkin viikonlopun aikana itäisillä rajanylityspaikoilla. Vaalimaan rajanylityspaikan rekkajono Suomesta Venäjälle lyheni tähän iltaan mennessä reiluun 20 kilometriin. Eilen jono ulottui vielä Haminaan saakka, eli sen pituus oli 40 kilometriä.

Vaalimaan raja-asemalta kerrottiin, että jono alkoi purkautua nopeasti aamulla, kun rekkamiehet heräilivät yöuniltaan. Tiet olivat hyvässä kunnossa ja tietoon ei tullut liikenteen ongelmia.

Venäjältä Suomeen tulevien rekkojen jono saatiin iltaan mennessä purettua Vaalimaalla kokonaan.

Nuijamaalla jonot olivat sulaneet viime yön aikana pois. Edellispäivänä Nuijamaalla oli vielä kymmenen kilometrin mittainen rekkajono. Liikenne sujui lähes normaalisti, mutta liukkaus ja lumi hidastivat raskaan liikenteen etenemistä. Myöskään Imatralla ei ollut jonoja tänä iltana.

Kaakkois-Suomen raja-asemien liikenne halvaantui loppuviikosta torstaina alkaneen sankan lumisateen vuoksi. Nuijamaan raja-asema jouduttiin sulkemaan, koska Venäjän puoleista tietä ei saatu auratuksi. Myös Imatra-Svetogorskin raja-asema oli välillä rekkaliikenteeltä suljettu.

Pisimmillään Vaalimaan rekkajono ylsi ohi Haminan aina 44 kilometriin saakka.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme