Mainos
Mainos

Rekkaruuhka jatkuu Nuijamaalla

Rekkajono Nuijamaan tulli- ja raja-asemalla on seisonut jälleen aamupäivällä sen jälkeen kun autoja oli päästetty läpi tullauspisteen aamulla kolmen tunnin ajan.

Rekat täyttivät tien Suomen puolella aamupäivällä kahdeksan kilometrin matkalta eli se oli lyhentynyt illasta kolmesta neljään kilometriä. Nuijamaan raja-asemalta kerrottiin, että raja pysyy kiinni iltapäivään kello 15 asti.

Vaalimaan raja-asemalla vielä illalla ollut rekkojen ruuhka sen sijaan oli saatu aamuun mennessä purettua niin, etteivät raskaat rekat enää jonottaneet tien varressa.

Suomen Kuorma-autoliitto on pitänyt ongelman syynä Venäjän tullissa tehtäviä hakemuksia, joita kierrätetään Moskovan kautta. Kuorma-autoliikenne meni sekaisin alkuviikosta, kun Venäjä laajensi Ukrainaan suuntautuvia elektroniikkakuljetuksia koskevia erikoismääräyksiään. Nyt määräykset koskevat kaikkea kulkuliikennettä ja myös Venäjälle päätyviä tavaroita.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme