Mainos
Mainos

Rengastehtaan räjähdyksen syy vielä epäselvä

Mieshenkilö sai surmansa, kun rengastehtaan paineuuni räjähti Nurmijärvellä eilisiltana. Neljä muuta sai vammoja.

Syy eilisiltana Nurmijärvellä tapahtuneeseen rengastehtaan räjähdysonnettomuuteen ei ole vielä selvinnyt, kertoo Nurmijärven poliisi. Asiaa poliisin osalta tutkiva komisario Pasi Keski-Jyrän mukaan poliisi, Uudenmaan työsuojelupiiri ja Turvatekniikan keskus jatkavat tutkimuksia omilla tahoillaan.

Peuratiellä Karhunkorven teollisuusalueella sijaitsevassa rengastehtaassa räjähti renkaanpaistokammio eilen hieman ennen puolta yhdeksää illalla. Voimakas räjähdys lennätti kammion kuusi metriä taaksepäin tiiliseinän läpi. Kammion pääty lensi 20 metrin päähän ja vei mukanaan kaksi isoa teräspalkkia.

Tehtaassa oli tapahtumahetkellä kuusi työntekijää. Lähimpänä kammiota työskennellyt keski-ikäinen mies sai surmansa. Kolme muuta loukkaantui lievästi ja yksi heitä hiukan vakavammin, mutta hänelläkään ei ole hengenvaaraa.

Paistokammiossa vulkanisoidaan uutta pintaa auton renkaisiin käyttämällä kovaa painetta ja yli sadan asteen lämpötilaa. Tehdas suljettiin tutkinnan ajaksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme