Mainos
Mainos

Rengasvarasto paloi Imatralla - tuhopoltto?

Imatralla jouduttiin yöllä evakuoimaan kymmeniä ihmisiä Vuoksen Kumin rengasvaraston tulipalon takia. Poliisin mukaan palo saattoi olla tahallaan sytytetty.

Päivystävän palomestarin mukaan Tiilitehtaankadun ja Alakadun varrelta evakuoitiin noin 30 ihmistä. Lisäksi ihmisiä jätti kotinsa omin päin. Evakuoidut pääsivät palamaan koteihinsa aamuyhdeksän jälkeen.

Pelastuslaitos sai hälytyksen Alakadulla syttyneestä tulipalosta noin kello 23 aikaan. Palopaikka sijaitsee Vuoksenniskan kaupunginosassa. Aamulla kello viiden aikaan palopaikalla oli edetty jo jälkisammutustöihin, mutta palo savutti edelleen voimakkaasti.

Paloa oli sammuttamassa noin kymmenen pelastuslaitoksen yksikköä.

Poliisi tutkii tuhotyönä

Poliisin mukaan rengasvaraston palolle ei ole toistaiseksi löytynyt mitään luonnollista selitystä, ja palo oli mahdollisesti tahallaan sytytetty.

Toinen mahdollinen rikosnimike on tuottamuksellinen teko. Poliisin on kuullut naapureita, joiden havaintojen mukaan lähistöllä oli syttymisajankohtaan liikkunut nuorisoa. Yhtään epäiltyä ei ole vielä otettu kiinni.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme