Mainos
Mainos

Repovedellä riippusiltaromahduksen takia suljettu näkötorni avattiin jälleen

Repoveden kansallispuistossa Kouvolassa sijaitseva Mustalamminvuoren näkötorni on avattu, kertoi Metsähallitus torstaina.

Video: Riippusillan vaijeri petti Repoveden kansallispuistossa

Metsähallitus ja Kouvolan kaupunki päättivät tornin sulkemisesta viime viikolla varotoimena, kunnes aiemmin suunnitellut korjaukset on tehty.

Tornilla pidettiin ulkopuolinen tarkastus, jossa ei löytynyt merkittäviä turvallisuuspuutteita ja jossa todettiin, että korjaukset ovat riittävät. Tornissa vaihdettiin näköalatasanteen ja yhden välitasanteen lankut sekä näköalatasanteen kaiteen päällyslaidat.

Metsähallitus kertoi aiemmin tarkastavansa tänä vuonna kaikki sen hallinnassa olevat näkö- ja luontotornit. Myös kaikki riippusillat tarkastetaan elokuun loppuun mennessä.

Kimmokkeena oli Repoveden kansallispuistossa heinäkuun alussa sattunut onnettomuus, jossa riippusilta romahti yhdeksän ihmisen ollessa sillalla. Kukaan ei loukkaantunut.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme