Mainos
Mainos

Reunakaide syöksyi bussista sisään - "vei viereisen penkin"

Tampereella sattui aamupäivällä rajun näköinen ulosajo, kun kaupunkiliikenteen bussi ajautui huonossa kelissä päin tien kaidetta.

Kyydissä ollut Kirsti Karjalainen uskoo, että matkassa oli paljon onnea, kun kukaan ei loukkaantunut ulosajossa. Bussissa oli kuskin lisäksi viisi matkustajaa.

– Kaide tuli bussin edestä sisään suoraan keskikäytävää pitkin. Minun viereisen penkin se runnoi. Kyllä se säikäytti ja pysäytti ja varmasti ensi kerralla bussiin mennessä mietin, että minne istun, Karjalainen muistelee aamun tapahtumia.

Bussi oli matkalla Tampereelta Nokialle Kalkun kautta. Bussi ajoi ulos Kalkun tiellä moottoritien ylikulkusillan kohdalla noin kello 11.00.

– Olin saanut juuri tammikuussa laitetun kipsin pois jalasta ja ensimmäistä kertaa bussissa omilla jaloillani. Mietin, että kuinka tässä taas käy, Karjalainen jatkaa.

Karjalaisen mukaan tie onnettomuuspaikalla oli huonossa kunnossa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme