Mainos
Mainos

Riihimäellä epäillään tuhopolttoa

Tuli tuhosi entisen liiketalon Riihimäen keskustassa tänä aamuna. Poliisi sekä päivystävä paloesimies Jorma Höök epäilevät paloa tahallaan sytytetyksi, sillä palokunta oli toisen hälytystehtävän takia ohittanut paikan vain varttitunti ennen ilmiliekkivaihetta.

Hämeenkadun päässä, lähellä rataa riehunutta paloa sammutti neljä yksikköä Riihimäen ja Hyvinkään pelastuslaitoksilta sekä Riihimäen VPK:n miehiä.

Lautarakenteinen, kaksikerroksinen talo oli rakennettu sodan jälkeen. Riihimäellä se tunnetaan entisenä Autokoulu Vauhkosena, mutta sen on jo vuosia ollut toisen firman nimissä. Varastokäytön jälkeen rakennus on ollut tyhjillään ja joutunut ilkivallan kohteeksi. Asunnottomien tiedetään käyttäneen sitä majapaikkanaan.

Pelastusmiehistö ei löytänyt talosta uhreja palon aikana eikä sen jälkeen. Rakennuksen hiiltyneet seinät kaadettiin turvallisuussyistä.

Lähistöllä paloi pari kuukautta sitten toinen asumaton rakennus. Riihimäen poliisilla on lisäksi selvittämättä pari teollisuusrakennuspaloa viime vuodelta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme