Mainos
Mainos

Riihimäen matkakeskuksen palo oli onnettomuus

Pelastuslaitoksen ja poliisin tutkijat ovat vihdoin päässeet työhön Riihimäen matkakeskustyömaan palopaikalle. Syyn selvittely on jäämässä Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen huoleksi, koska suurpaloon ei näytä liittyvän rikosta eikä laiminlyöntiä.

YIT:n yksikönjohtaja Hannu Lokka ei halua arvioida palovahinkoja ennen perjantain rakennekatselmusta.

-Kustannukset ratkaisee pitkälti se, paljonko kansia ja palkkeja pitää uusia. Rakennusaikatauluun taas vaikuttaa se, kuinka pian suomalaistehtaat pystyvät toimittamaan uusia elementtejä.

Terveysvalvonta haisteli Riihimäen Yritystalon niin raikkaaksi, että savun karkottama väki pääsi takaisin työpaikoilleen VR:n yhteyskeskukseen, kaupungin tekniseen virastoon, yrityshautomoon ja muihin toimistoihin. Terveysvalvonnan johtaja Pirkko Sukula odottaa ensimmäisiä aluetyöterveyslaitoksen tutkimustuloksia huomenna.

Yhtenä mahdollisena palosyynä pidetään edelleen sitä, että betonia lämmittäneet kaasusäteilijät kaatuivat styroxpakkausten päälle.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme