Mainos
Mainos

Riitapukarit yhdessä viinahylyn nostoon?

Viinakaljaasi Jönköpingin lastista riitelevät osapuolet saattavatkin ryhtyä aluksen nostopuuhiin yhdessä.

Ruotsin tietotoimisto TT:n haastattelema ruotsalaissukeltajien edustaja kertoo, että aluksen nostoyritykseen ryhdytään mahdollisesti jo aamulla. Ruotsalaisryhmä C-Starin päällikkö ryhtyi hieromaan sopua eilisiltana suomalaisalus Tutkan pysyteltyä nostopaikalla Vakka-Suomen käräjäoikeuden päätöksestä huolimatta. C-Starin päällikkö Claes Bergvall kertoo, että osapuolet ovat samaa mieltä yhteistyön periaatteista.

Käräjäoikeus määräsi eilen hylylle ruotsalais-tanskalaisen C-Star-ryhmän pyytämän väliaikaisen turvaamistoimen. Sen mukaan suomalainen ryhmä voidaan velvoittaa poistumaan paikalta. Oikeus ei tässä vaiheessa kuullut vastapuolta eli liikemies Peter Fryckmanin rahoittamaa sukellusryhmää. Fryckman katsoo, ettei Vakka-Suomen käräjäoikeuden antama päätös ole lainvoimainen. Se katsoo, että heillä on riittävää asiakirjanäyttöä määräyksen kumoamiseksi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme