Mainos
Mainos

Rikosten määrä kasvussa

Poliisin tietoon tulleiden rikosten määrä oli viime vuonna kolme prosenttia suurempi kuin edellisvuonna. Erityisen paljon ovat lisääntyneet huumerikokset, myös rikosten tutkinta-ajat ovat pidentyneet.

Poliisi

Omaisuusrikosten keskimääräinen tutkinta-aika oli viime vuonna noin 93 päivää. Henkeen ja terveyteen kohdistuneiden rikosten tutkinta-aika oli 119 päivää.

Poliisin tehtävät lisääntyivät viime vuonna kahdeksan prosenttia edellisvuodesta. Poliisia työllistivät etenkin päihtyneet, joita poliisi otti viime vuoden aikana säilöön noin 94 000. Säilöön otettujen määrä on 3 000 enemmän kuin vuotta aiemmin.

Poliisin henkilöstömäärät kasvoivat kaikissa virkaryhmissä. Suurin osa kasvusta johtui tukityöllistettyjen vakinaistamisesta. Poliisin käytettävissä olevat määrärahat olivat viime vuonna hieman edellisvuoden rahoja suuremmat.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot