Mainos
Mainos

Riskilä: Palomiesten turha odottaa tukea

Kunta-alan ammattiliiton KTV:n puheenjohtaja Jouni Riskilä (sd.) tuomitsee kovin sanoin palomiesten lakon. Riskilän mukaan Palomiesliitto Spal on alusta asti rikkonut työmarkkinoiden normaaleja pelisääntöjä.

-Sen vuoksi meidän väkemme ei kirveelläkään lähde tukemaan palomiesten työtaistelua, Riskilä toteaa Aamulehden, Turun Sanomien ja Savon Sanomien haastattelussa. Riskilä sanoo, ettei tukitoimia ole KTV:ssä edes harkittu.
-Meillä on voimassa oleva sopimus, johon myös Palomiesliiton pitäisi sopeutua. Olisi mieletöntä, jos me lähtisimme tukemaan tuposta poikkeavia vaatimuksia ja operoisimme itse tekemäämme sopimusta vastaan, Riskilä perustelee.

Suomen erityisteknisten liiton Setelin puheenjohtaja Heikki Santala ihmettelee Riskilän työnantaja-myönteistä lausuntoa. Santalan mukaan palomiehet jatkavat lakkoa niin kauan kuin on tarpeen.
(STT-MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme