Mainos
Mainos

Risteilyalukselta löytyi iso kokaiinilasti

Tulli on takavarikoinut 40 kiloa kokaiinia laivasta Helsingissä. Kokaiini löytyi Bahamasaarille rekisteröidystä risteilyaluksesta. Kun laiva tuli Helsinkiin, sieltä luovutettiin tullille noin 16 kiloa kokaiinia, ja luovutuksen jälkeen tullimiehet löysivät laivasta vielä 24 kiloa lisää. Kokaiinia ei ollut tarkoitettu Suomen markkinoille.

Todennäköisesti koko lasti oli tarkoitus vähitellen salakuljettaa Englantiin. Päävastuu asian selvittämisestä on Englannin tullilla, jonka kanssa Suomen tulli on tehnyt tiivistä yhteistyötä. Suomessa ei ole odotettavissa pidätyksiä tai oikeudenkäyntejä takavarikoinnin vuoksi.

Aluksesta ja sen henkilöstöön kuuluvilta takavarikoitiin kokaiinia jo sen lähtösatamassa Southamptonissa sekä käyntisatamassa Ruotsissa. Englannissa laivasta takavarikoitiin lisäksi 85 000 puntaa. Tullin mukaan huumeongelma on laivayhtiön tiedossa, ja yhtiö on mielellään yhteistyössä eri maiden viranomaisten kanssa.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot