Mainos
Mainos

Ritva Savtschenko jatkaa elintarviketyöläisten johdossa

Ritva Savtschenko jatkaa Suomen elintarviketyöläisten liiton SEL:n puheenjohtajana kolmannen kauden. Hänet valittiin tehtävään yksimielisesti liiton 16. edustajakokouksessa Hämeenlinnassa tänään.

SEL on valmis aloittamaan liittojen väliset sovellutusneuvottelut huolimatta siitä, että SAK:n laadulliset tavoitteet eivät toteutuneet. Liiton edustajakokous päätti tänään, että tavoitteiden mukainen palkkaryhmittelyuudistus on elintarviketyöläisten ehdoton vaatimus tupon hyväksymiselle.

Mikäli tupo ei toteudu, SEL on valmistautunut omaan liittokohtaiseen kierrokseen ja tavoitteidensa toteuttamiseen sitä kautta. Edustajakokous vetosi maan hallitukseen, että se toteuttaisi jo hallitusohjelmassa lupaamansa ruoan arvonlisäveron alentamisen.

-Sillä olisi selvä vaikutus kotimaisen elintarviketuotannon kohentamiseen. Se vaikuttaisi myös merkittävästi ostovoimaan ja parantaisi sitä kautta työllisyyttä koko kansantaloudessa, SEL:n kannanotossa todetaan.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme