Mainos
Mainos

Rivitalo tuhoutui palossa – Yhden uskotaan kuolleen, mutta ruumista ei ole löytynyt

Pohjois-Savossa Siilinjärvellä on palanut kokonaan neljän huoneiston rivitalo. Yhden uskotaan kuolleen palossa, mutta ruumista ei ainakaan vielä ole löytynyt.

Poliisi kertoi jo eilen yhden kuolleen tuhoisassa tulipalossa. Vuoromestari Juha Huttunen Siilinjärven paloasemalta kuitenkin kertoo, että varma ei voi olla, ennen kuin ruumis löytyy.

– Siellä on jälkiraivaus menossa. Puretaan ja sammutellaan viimeisiä, hän kertoo.

– Jos sieltä sitten löytyy uhri, sitten asia varmistuu.

Poliisi ja pelastuslaitos uskovat, että asukas oli huoneistossa sisällä palon alkaessa. Pelastuslaitoksen päästessä paikalle talo oli jo ilmiliekeissä, joten asukkaan uskotaan menehtyneen palossa. Huttusen mukaan on puhuttu vain yhdestä kuolonuhrista.

Poliisin ja pelastuslaitoksen tutkinta on menossa paikalle selvittämään palon syttymissyytä, josta ei tällä hetkellä ole Huttusen mukaan edes minkäänlaista arvausta.

– Palo oli täyden palon vaiheessa, kun pelastuslaitos pääsi paikalle niin siellä on keskitytty sammutustyöhön.

Jo aiemmin kerrottiin, että muut rivitalon asukkaat eivät loukkaantuneet. Asukkaat evakuoitiin, ja heille järjestettiin majoitus. Myös naapuritalo evakuoitiin.  Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme