Mainos
Mainos

Rivitalo tuhoutui tulipalossa

Kaikki Helsingin pelastuslaitoksen liikkeelle saatu sammutuskalusto ja kuusi sopimuspalokuntaa olivat sammuttamassa eilen illalla Helsingin Tapanilassa syttynyttä rivitalopaloa.

Vakinaisen palokunnan saapuessa palopaikalle oli nelisenkymmentä metriä pitkä rivitalo lähes kauttaaltaan tulessa, ja asukkaat ulkona.
Paloa oli ensin sammuttamassa yksiköitä sekä keskuspaloasemalta että Haagasta, yksikkö Vantaalta ja säiliöauto Kipparlahdesta. Lisää sammutusyksiköitä paikalle saatiin kuudelta sopimuspalokunnalta.

Helsingin pelastuslaitokselta myöhään illalla saatujen tietojen mukaan palossa ei kukaan loukkaantunut. Aineelliset vahingot ovat miljoonia markkoja, sillä talon katto ja kaikki neljä asuntoa tuhoutuivat tulipalossa käytännössä täydellisesti. Paloa sammutettiin lähes koko yö. Syttymissyytä ei ole vielä selvitetty, mutta poliisi tutkii asiaa.
(STT-MTV3)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme