Mainos
Mainos

Video: Rivitalo tulessa Lapinlahdella – asukkaat pelastuivat palosta

Lapinlahdella Pohjois-Savossa on palanut rivitalokiinteistö. Kukaan ei ole loukkaantunut palossa. Jälkisammutus jatkuu aamuun.

Kuopion hätäkeskuksen mukaan palokunta on saanut varmistetuksi, että tulipalossa ei ole sattunut henkilövahinkoja. Asukkaille on järjestynyt tilapäismajoitus.

Kuopion hätäkeskus sai ilmoituksen  Varpaisjärvellä Metsämiehentiellä noin 600-neliöisessä rivitalossa syttyneestä tulipalosta kello 18. Kiinteistössä on 12 huoneistoa. 

Kiinteistön pihassa ollut henkilöauto vaurioitui tulipalossa. Lisäksi viereinen omakotitalo kärsi savuvahingoista.

Tapahtumapaikalla on ollut runsaasti palosta aiheutuvaa savua. Poliisi on pyytänyt välttämään liikkumista Metsämiehentien läheisyydessä.

Pelastuslaitoksen mukaan talo todennäköisesti tuhoutuu kokonaan palossa. Sammutus ja jälkiraivaustyöt jatkuvat aamuun. Palonsyyntutkinta aloitetaan aamulla.

Palopaikan naapurissa asuva ja videon tulipalosta kuvannut Petri Apell arvioi, että tulipalo on syttynyt salamasta. Alueella on ollut alkuillan aikana ukkosta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme