Mainos
Mainos

RKP käyttäisi säästöt lapsiperheiden hyväksi

RKP:n mielestä säästäjä tulisi ohjata lapsiperheille ja niiden asemaa tulisi parantaa.

lapset

Ruotsalainen kansanpuolue haluaisi kohentaa lapsiperheiden asemaa. Puolueen mielestä lapsiperheille pitäisi ohjata osa siitä säästöstä, joka on tullut syntyvyyden laskusta.

Maarianhaminassa kokoontunut RKP:n puoluehallitus esittää muun muassa, että eläkettä kertyisi äitiys- ja vanhempainrahakaudelta samoin kuin lasten kotihoidosta. RKP kannattaa myös lapsilisän ulottamista 17-vuotiaisiin, mutta vain sillä edellytyksellä, että samalla ei leikata muiden ikäryhmien lapsilisiä.

Puolue tukee myös vanhempainloman kustannusten jakamista kummankin vanhemman työnantajan kesken. Äitiys- ja vanhempainlomien kustannukset rasittavat tällä hetkellä erityisesti naisvaltaisia palvelualoja.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot