Mainos
Mainos

RKP lisäisi ostovoimaa veronkevennyksillä

Ruotsalainen eduskuntaryhmä haluaa matalan palkkaratkaisun. Ryhmän mielestä tuntuvat palkankorotukset uhkaisivat hallituksen tavoitetta alentaa veroja. RKP:n kansanedustajat muistuttavat, että päämääränä on poistaa korkean kokonaisverotuksen aiheuttama este korkealle työllisyydelle. Samalla pitäisi pienentää tulo- ja pääomaverotuksen välistä tasoeroa.

Ruotsalaisen eduskuntaryhmän mielestä ostovoiman lisääminen vuosina 1998 ja 1999 tulee toteuttaa suurimmaksi osaksi veronkevennysten kautta. Kevennyksissä on keskityttävä nimenomaan palkkatulon verotukseen.

Ryhmä katsoo, että verotusta koskevaan päätökseen pitää sisältyä keskeisenä toimenpiteenä sairausvakuutusmaksun alentaminen. Sen mielestä tuntuvat uudet veronkevennykset voidaan tehdä vaarantamatta kansalaisten oikeutta sosiaaliseen perusturvaa ja valtiontalouden tasapainottamiseen.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme