Mainos
Mainos

RKP:n Haglund ihmettelee: Aina kysytään nuuskasta, merimetsoista ja pakkoruotsista

RKP:n puheenjohtaja Carl Hanglund ihmettelee, miten hän joutuu eduskuntavaalien alla vastaamaan aina samoihin pieniin kysymyksiin isojen asiakysymysten sijasta.

Viimeksi tänään Ilta-Sanomat uutisoi puolueen myönteisestä linjasta nuuskan myyntiin.

- Nuuskan myyntikielto ei ole viisasta. Verotulot menevät Ruotsiin, kun ne voitaisiin käyttää Suomessa terveystyöhön. Nuuskan käyttö ei myöskään ole vähentynyt kiellon takia, sitä tuodaan paljon laivoilta ja myydään paljon pimeästi, Haglund totesi MTV Uutisille.

Haglundin mukaan myös alaikäisten nuuskan käyttöä olisi helpompi valvoa, jos sitä myytäisiin muiden tupakkatuotteiden tavoin.

- Mutta on se kumma, että RKP:n puheenjohtaja joutuu aina vastaamaan kysymyksiin pakkoruotsista, merimetsoista ja nuuskasta. Kun oikeasti näissä vaaleissa on kysymys isoista asioista, Haglund ihmetteli saapuessaan kommentoimaan Kymmenen uutisten deskille tämänpäiväistä Pohjoismaiden puolustusministereiden yhteistä kirjoitusta puolustusyhteistyön tiivistämisestä.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme