Mainos
Mainos

RKP:n johdossa jatkava Wallin: RKP on hieman kuin kissa

Stefan Wallin jatkaa RKP:n puheenjohtajana. Suomen ruotsalaisen kansanpuolueen puoluekokous valitsi tänään Wallinin yksimielisesti puolueen puheenjohtajaksi. Hänellä ei ollut vastaehdokkaita.

Wallin on johtanut RKP:tä vuodesta 2006. Hän on väistyvän hallituksen kulttuuri- ja urheiluministeri. Tulevassa hallituksessa Wallinista on tulossa puolustusministeri.

- RKP on hieman kuin kissa. Vaikka meno voi olla välillä kovaa, me olemme onnistuneet laskeutumaan jaloillemme, Wallin kuvaili kiitospuheessaan kulunutta vuotta.

- Vaaleista on selvitty, hallituksenmuodostamisesta on selvitty. Sieltä ei saatu jobinpostia, vaan kaksi ministerin postia.

RKP valitsi Espoon puoluekokouksessaan myös puolueen varapuheenjohtajat. Valituiksi tulivat Anna-Maja Henriksson, Christel Raunio ja Päivi Storgård. Henrikssonista on tulossa seuraavan hallituksen oikeusministeri.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme