Mainos
Mainos

RKP:n presidenttiehdokas Torvalds: Suomen kannattaa liittyä Natoon

RKP:n presidenttiehdokas Nils Torvalds kannattaa Suomen liittymistä sotilasliitto Natoon. Torvaldsin mielestä Suomen ja Euroopan turvallisuuspoliittinen tilanne edellyttää sitä.

–  Suomen nyt kohtaama turvallisuuspoliittinen tulevaisuus pitää sisällään päätöksen siitä, miten EU:n turvallisuuspolitiikka sovitetaan yhteen Naton kanssa. Se edellyttää aktiivista roolia EU:n turvallisuuspoliittisessa tulevaisuuskeskustelussa, sekä Nato-jäsenyyttä Natossa, joka tulee näyttämään erilaiselta kuin mitä se on tänään, Torvalds sanoi tiedotteessaan.

Torvalds ennakoi Venäjän muuttuvan seuraavan vuosikymmenen aikana jälleen. Suomen ja Euroopan kannalta ei ole mitenkään yhdentekevää, miten se tapahtuu, hän sanoo.

–  Yhdysvaltojen auktoriteetti taas murenee tällä hetkellä lähes systemaattisesti arvaamattoman presidentin takia, Torvalds sanoo.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme