Mainos
Mainos

Rokotetta jonotettiin Kuopiossa

Kuopion pääterveysaseman eteen kerääntyi päivällä pahimmillaan satojen metrien jono, kun riskiryhmiin kuuluvien rokotukset alkoivat. Jonottajia oli enimmillään arviolta 600-700 ja jonotusaika pahimmillaan yli kaksi tuntia.

Myös rokotteiden riittävyys aiheutti melkoisia sekaannuksia myöhään iltapäivällä. Välillä ihmisille kerrottiin, että rokotteet ovat loppu, mutta sitten niitä löydettiin jostain lisää. Useat lähtivät jo kotiin, koska olivat siinä luulossa, etteivät saa rokotetta tänään.

Jonoa kertyi rakennuksen ulkopuolelle, koska terveysaseman sisälle päästettiin vain pieni joukko ihmisiä kerrallaan, kertoo Savon Sanomat verkkosivuillaan.

  • THL:n rokotusohjelmayksikön päällikkö Tuija Leino ja ylilääkäri Markku Kuusi vastaavat MTV:n netissä lukijoiden kysymyksiin sikainfluenssasta. Lue täältä kysymyksiä ja vastauksia.

(MTV3)

Katso Mari Haaviston juttu ja THL:n Tuija Leinon kommentit (Seitsemän uutiset 4.11.2009):

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme