Mainos
Mainos

Romantiikkaa 50 metrin korkeudessa, pariskunta avioitui Linnanmäellä – "Huvipuisto sopi tähän täydellisesti"

Linnanmäen Huvipuistossa todistettiin eilen harvinainen hetki, kun näköalatorni Panoraaman korkeuksissa vihittiin Agniezka Pokrywka ja Humberto Duque.

Suomessa asuvat Agniezka ja Humberto tapasivat alun perin Kiinan Taipeissa. Puolasta kotoisin oleva Agniezka ja meksikolainen Humberto pohtivat pitkään sopivaa vaihtoehtoa vihkipaikalle tavanomaiseksi kokemansa maistraatin sijaan.

–Haluamme lyhyen vihkimishetken kuvaavan meitä mahdollisimman hyvin. Huvipuisto sopii tähän täydellisesti, sillä se on täynnä iloa ja luovuutta. Avioliitossa siirrytään yhdestä elämänvaiheesta toiseen ja tässä tapauksessa huvipuistolaitteen kyyti taianomaisesti vie meidät tälle matkalle, tuore rouva Agniezka Pokrywka kertoo.

Panoraaman kierros 50 metrin korkeuteen kestää reilu kolme minuuttia, saman verran kuin vihkimiseen tarvittiin. Vihkimisen yläilmoissa suoritti Helsingin käräjäoikeudessa tuomioistuinharjoittelua suorittava lakimies.

– Saamme vuosittain monia kyselyitä vihkimisistä ja kosinnoista Linnanmäellä. Kaikkia emme pysty aina toteuttamaan, mutta toisinaan se onnistuu. On meillekin hienoa olla mukana nuorten parien elämän tärkeissä hetkissä, Linnanmäen viestintäpäällikkö Heli Hemgård kertoo.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme