Mainos
Mainos

Ruohonen-Lerner puolustaa ensimmäisen kauden perussuomalaisia

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner puolustaa ryhmätoveriensa oikeutta yksityiselämään.

STT teki pari viikkoa sitten perussuomalaisille kansanedustajille sähköpostikyselyn, jossa muun muassa kysyttiin, ovatko ryhmän jäsenet esiintyneet ja kirjoittaneet kansanedustajien arvovallalle sopivalla tavalla.

Yksikään perussuomalaisten 39 kansanedustajasta ei vastannut kysymyksiin. Muutamassa toimituksen saamassa kommentissa kysymyksiä pidettiin asiattomina.

Näihin kysymyksiin perussuomalaiset eivät vastanneet:

Ruohonen-Lerner sanoo, että eduskuntaryhmä tekee yhteistä perussuomalaista politiikkaa eduskunnassa. Sen lisäksi jokaisella kansanedustajalla pitää olla mahdollisuus viettää normaalia yksityiselämää, jota muiden työtovereiden ei ole tarpeen seurata.

Populismia tutkinut yliopistonlehtori Emilia Palonen Helsingin yliopistosta sanoo, että populistisissa liikkeissä media liitetään usein eliittiin, jota vastaan ollaan.

– Jos pystyy boikotoimaan mediaa, voi kerätä siitä sulan hattuunsa ja argumentoida niin, että ei ole tämän eliitin kanssa tekemisissä vaan on eliitin ulkopuolella, Palonen sanoo.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot