Mainos
Mainos

Ruohonleikkuusta huippupalautetta – Postin tavoitteena kymmenien miljoonien liikevaihto

Posti kertoo saaneensa hyvää palautetta eilen käynnistetystä ruohonleikkuupalvelusta. 

Pihatöissä oli eilen kymmeniä työntekijöitä ja posti sai tilauksia ympäri Suomea. Posti lähtee hakemaan hakemaan uusista palveluista korvaavaa tuloa, koska postinjakelun tuotot ovat laskussa. 

Uusien palveluiden johtaja johtaja Anu Punola sanoo, että postijakelua korvaavia tuottoja on selvitelty vuoden ajan talon sisällä.

– Kun jakajat käyvät kolmessa miljoonassa jakelupisteessä joka päivä, tai ainakin lähellä, niin mietimme, mitä muuta voisimme tehdä, sellaista, mistä kuluttajat olisivat halukkaita maksamaan. Eri lähteissä tehdyissä kyselyissä ruohonleikkuu nousi ykköseksi. 

Punolan mukaan asiakkaat ottivat ruohonleikkuun erittäin hyvin vastaan.

– Muutama erittäinkin positiivinen asiakaspalaute tuli. Ihan sellaistakin palautetta on tullut, että ei ole koskaan ole ollut näin hienosti leikattu ruoho.

Posti tavoittelee kehitteillä olevista uusista palveluista kymmenien miljoonien eurojen liikevaihtoa. Uusia kokeiluja on luvassa viimeistään syksyllä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme