Mainos
Mainos

Ruokamyrkytykset lisääntymässä

Suomessa todettiin viime vuonna ennätysmäärä ruokamyrkytyksiä.

Epäpuhdas ruoka aiheutti viime vuonna noin 8000 sairaustapausta. Suurelta osin ruokamyrkytysten syynä on elintarvikkeiden virheellinen käsittely.

Elintarvikealan ammattilaiset joutuvatkin nyt suorittamaan kirjallisen testin, jossa mitataan tietoa puhtaista työtavoista.

Elintarvikealan mukaan kirjallisen testin Suomessa suorittaa noin 50 000 elintarvikealan työntekijää.

Ruokamyrkytysten torjuntakoulutus on meneillään kaikissa EU-maissa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme