Mainos
Mainos

Ruotsinkieliset julkkikset sparraavat abeja Facebookissa

Ruotsinkieliset julkisuuden henkilöt auttavat abiturientteja ruotsin opiskelussa yhteisöpalvelu Facebookissa ja nettipuhelinpalvelu Skypessä.

Abitalkoiden tarkoituksena on saattaa ruotsin opiskelusta kiinnostuneet yhteen tunnettujen ja kiinnostavien ruotsinosaajien kanssa. Kampanja alkaa maaliskuun alussa ja päättyy kuun 13. päivä. Kampanja järjestetään Facebookin Senja opettaa sinulle ruotsia -sivulla, joka on perustettu vuoden alussa. Mukana ovat mm. Andre' Wickström, Jörn Donner, Kjell Westö, Baba Lybeck ja Peter Nyman.

Facebook-sivulla julkaistaan maaliskuun alkupuolella julkkisten esiintymisaikataulu, josta selviää, milloin henkilöt ovat tavattavissa Facebookin chatissa tai Skypessä. Tapaamista haluavien tulee perustella, miksi haluaisivat tavata juuri kyseisen julkisuuden henkilön. Yleisön arvioimat parhaat perustelut antaneet palkitaan tapaamisella.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme