Mainos
Mainos

Ruovedellä Suomen suurin huumetakavarikko

Poliisi takavarikoi eilisiltana Ruovedellä ennätyksellisen suuren määrän huumausainetta. Hasista löytyi peräti sata kiloa. Sen lisäksi ei löytynyt muita huumeita. Kyseessä on kilomäärältään kaikkien aikojen suurin yksittäinen takavarikko Suomessa. Takavarikossa oli mukana useita poliisi- ja tulliviranomaisten yksiköitä.

Keskusrikospoliisi ja muut viranomaiset ottivat takavarikon yhteydessä kiinni kolme henkilöä. Kiinniotetut ovat Suomen kansalaisia. Heidän kuulustelunsa aloitettiin heti tänään.

Huumausaine oli tarkoitettu kotimaan markkinoille. Poliisin mukaan hasiksen arvo katukaupassa olisi ollut noin 6,5 miljoonaa markkaa. Arvio perustuu tämän hetken keskihintoihin.

Tutkinnan johto on KRP:n Tampereen ja Vaasan yksiköillä. Tutkintaa johtavan rikoskomisario Jouko Tainion mukaan Suomessa ei ole aikaisemmin takavarikoitu yhtä suurta määrää hasista tai mitään muutakaan huumausainetta yhdestä paikasta. Tätä ennen kilomäärältään suurin yksittäinen löytö oli runsaat 80 kiloa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme