Mainos
Mainos

Ruuan hinta-ale pitää tuottajia ja henkilöstöä varpaillaan

Yksi ruuan hinta-alennuksiin epäilevästi suhtautuvien keskeisimmistä kysymyksistä on ollut, kuka alennetut hinnat lopulta maksaa.

MTV:n Huomenta Suomessa vierailleet MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila ja PAMin puheenjohtaja Ann Selin kertoivat yllättyneensä alennusuutisista.

– Yllätyin, että ruoka-ale-viestin kanssa tultiin näin rankasti ulos, Selin kertoi.

– Ensimmäinen reaktioni oli, että onpas taas aikamoinen markkinointitempaus Putin-juustojen hengessä. Kyllä tässä välttämättömyydessä vähän hyve tehdään, Marttila sanoi.

Tuottajat suhtautuvat epäillen S-ryhmän päätökseen alentaa satojen tuotteiden hintaa.

– Olen huolestunut kauppakuolemista ja palveluista pienemmillä paikkakunnilla. Tässä on varmaan todettu, että hupsista, tuli rakennettua kauppapalatseja 20 miljoonalle ihmiselle ja meillä on vain 5,5 miljoonaa asukasta, Marttila kommentoi.

– Jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, pelkään että ruuan- ja tavarantuottajia pistetään entistä ahtaammalle.

– Henkilöstön kannalta olemme huolissamme, että tämä ei vaan tuottaisi lisää työttömiä. Jo ennen tätä operaatiota kaupan alalla on tehty aika paljon henkilöstövähennyksiä, Selin puolestaan totesi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme