Mainos
Mainos

Ruuhkat tavallisia mutta kestänevät normaalia pidempään

Junaliikenteen pysähtyminen työntekijöiden mielenilmauksen vuoksi ei ole aiheuttanut erityisiä ruuhkia pääkaupunkiseudulla tai muualla Suomessa.

Sekä Helsingin poliisin liikenne- ja erityisyksiköstä että liikkuvan poliisin Helsingin-yksiköstä kerrotaan, että liikenne on sujunut poliisin näkemyksen mukaan tavallisen maanantaiaamun tapaan.

Muualla Suomessa kaupunkien sisääntuloväylillä on ollut ruuhkaa hieman tavallista aamua aiemmin, mutta varsinaista liikennepiikkiä ei ole nähty.

Tiehallinnon arvion mukaan iltapäivän ruuhkat vastaavat tavallisia mutta niiden ajankohta venyy molemmista päistä. Tämä johtuu siitä, että yksityisautoilijat yrittänevät ajoittaa liikkumisensa normaalin ruuhkahuipun molemmin puolin.

Tiehallinnon liikennekeskuspäivystäjä Kirsi Salokanto sanoo liikenteen sujuvan jopa poikkeuksellisen hyvin, kun ottaa huomioon, että on sateinen päivä.

Koko maan junaliikenne on pysähdyksissä vuorokauden Rautatieläisten liiton ja Rautatievirkamiesliiton työnseisauksen vuoksi. Mielenilmaus alkoi kolmelta yöllä, ja se kestää vuorokauden.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot