Mainos
Mainos

Ruusunen ja Vanhanen kohtaavat uudelleen oikeudessa

Syyttäjä valittaa Susan Ruususen kohukirjaa koskevasta tuomiosta Helsingin hovioikeuteen, kertoo Nelosen uutiset. Pääministeri Matti Vanhanen on ilmoittanut aiemmin valittavansa tuomiosta.

Syyttäjän päätös tarkoittaa sitä, että myös Ruusunen joutuu uudelleen oikeuden eteen. Vanhasella ei ollut rangaistusvaatimuksia Ruususta kohtaan käräjäoikeudessa, joten Vanhasen valitus olisi vienyt hovioikeuteen vain kirjan kustantajan Kari Ojalan tuomion.

Helsingin käräjäoikeus hylkäsi eilen lautamiesäänin Ruususta ja Ojalaa vastaan nostetut syytteet Vanhasen yksityiselämän loukkaamisesta.

Ruusunen kertoi Nelosen uutisten haastattelussa, että hän olisi mieluummin silti maksanut sakot kuin jatkanut oikeudenkäyntiä.

Halonen ymmärtää Vanhasen käräjöintiä

Presidentti Tarja Halonen suhtautuu ymmärryksellä pääministeri Matti Vanhasen (kesk.) yksityisyydensuojasta käymään käräjöintiin.

Halosen mukaan yksityisyydensuoja on uuden median aikana muuttunut. Siksi on ymmärrettävää, että sen rajoja yritetään jossain vaiheessa määritellä.

Presidentti ei kuitenkaan tarkemmin ottanut kantaa käräjäoikeuden keskiviikkoiseen päätökseen, jonka mukaan Susan Kuronen ei loukannut Pääministerin morsian -kirjallaan Vanhasen yksityisyyttä.

Lue myös:

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme