Mainos
Mainos

Ryhmäpuheenjohtajuuden jättänyt Kankaanniemi jäämässä perussuomalaisiin – koki tulleensa petetyksi

Eduskuntaryhmän puheenjohtajan tehtävän jättänyt Toimi Kankaanniemi vahvistaa, että aikoo näillä näkymin pysyä perussuomalaisten eduskuntaryhmässä. Asiasta kertoi aiemmin Yle.

Hän sanoo, ettei ole halla-aholainen eikä soinilainen. Hän on rakentanut poliittisen työnsä perussuomalaisen puolueen linjoille ja ohjelmille.

Kankaanniemi uskoo, että pääsee toteuttamaan poliittista linjaansa perussuomalaisten ryhmässä aidommin kuin Uusi vaihtoehto -ryhmässä, jota hän kutsuu kokoomuksen johtamaksi.

Kankaanniemi koki, että hänet petettiin, kun hänelle ei kerrottu eduskuntaryhmässä virinneistä eroaikeista. Perussuomalaisista irronneen Uusi vaihtoehto -ryhmän puheenjohtaja Simon Elo kertoi puolestaan, että irtaantumisoperaatio oli pidettävä suppeassa piirissä.

– Emme voineet kertoa asiasta Kankaanniemelle, koska hän olisi kunniallisena puheenjohtajana ollut velvoitettu kertomaan ryhmälle.
Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme