Mainos
Mainos

Ryöstäjä iski kahteen pankkiin Oulussa

Poliisille tuttu oululaismies oli tekohetkellä vahvassa humalatilassa.

Oulussa on sattunut iltapäivällä kaksi pankkiryöstöä. Poliisi on ottanut kiinni 23-vuotiaan miehen, jota epäillään molemmista ryöstöistä. Ryöstösaalis saatiin kokonaisuudessaan takaisin. Pankkien henkilökunnalle ei tullut tapauksissa vammoja.

Ensimmäinen Kaukovainiolla sijaitsevaan Kauhavan Osuuspankin konttoriin tehty ryöstö jäi yritykseksi. Pankkiin tullut nuori mies otti takkinsa sisältä veitsen, jolla uhaten hän vaati virkailijalta rahaa. Pankkivirkailija ei totellut, vaan poistui konttorin takaovesta. Mies jäi hetkeksi yksin konttoriin ja lähti sitten tyhjin käsin. Hän pakeni paikalta polkupyörällä.

Pian tämän jälkeen nuori mies ryösti Oulun Osuuspankin konttorin Kastellissa. Mies hyppäsi palvelutiskille ja kahmaisi rahaa auki olleesta kassasta. Ryöstäjä poistui pikaisesti konttorista, mutta poliisi tavoitti hänet saaliin kanssa pian ryöstöpaikan läheisyydestä.

Poliisin tutkimusten mukaan tekijä oli molemmissa tapauksissa sama mies. Poliisille tuttu oululaismies oli tekohetkellä vahvassa humalatilassa.

Kaukovainion ja Kastellin pankkikonttorit ovat olleet viime vuosina useaan otteeseen ryöstöjen kohteina.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme