Mainos
Mainos

S-ryhmä veti lihaa pois myynnistä

S-ryhmä on vetänyt myynnistä väärin merkittyjä lihaeriä. S-ryhmä on yhdessä tavarantoimittajan kanssa vetänyt pois myymälöistään turkulaisen STC-Meatin lihaeriä, koska lihapakkausten alkuperämaamerkinnät eivät ole täysin vastanneet asetuksia. Virheet tulivat ilmi myymälän omavalvonnassa.

Myynnistä poistetut lihat ovat ulkomaista rasvareunaista naudan ulkofilettä ja sisäpaistipalaa. Niiden paketeista on löydetty kahdenlaisia keskenään ristiriitaisia alkuperämaamerkintöjä. Suomenkielisessä etiketissä alkuperämaaksi on mainittu Tanska, mutta ulkomaisessa etiketissä alkuperämaaksi oli ilmoitettu myös esimerkiksi Saksa tai Hollanti.

Poisvedetyt lihaerät eivät ole millään lailla terveydelle vaarallisia.

Väärin merkittyjä lihaeriä on myyty Prismoissa ja S-marketeissa. Sisäpaistipalaa on myyty vain pääkaupunkiseudulla HOK-Elannon S-marketeissa. Alepa- ja Sale-myymälöissä tai ABC-marketeissa lihaa ei ole ollut myynnissä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot