Mainos
Mainos

S-ryhmän ja Keskon pomoilta kipeä tunnustus: "Aloitin työt teillä kärrypoikana"

Hinnoista keskenään kilpailevat Kesko ja S-ryhmä ovat kehuneet toisiaan vuolaasti hyvän mielen tapahtumassa Helsingissä.

Hyvän Hiilloksen illassa pahimmat kilpailijat niin politiikan, yritysmaailman kuin urheilunkin saralta kohtasivat lavalla. Nokittelun sijasta tarkoitus oli kehua toinen toistaan.

Näin toistensa yrityksiä kehuivat Keskon viestintäjohtaja Merja Haverinen ja SOK:n markkinointijohtaja Veli-Pekka Ääri.

– Mä nostan ABC-liikenneasemat keulaan. Jos miettii Suomen maisemaa, että miten se on muuttunut 10 vuoden aikana, niin ei ole sellaista risteystä missä ei olisi liikenneasemaa, Haverinen aloitti.

– Tää on mulle vähän vaikeaa, mutta teidän puolesta olen erityisen ylpeä, jonka olette hoitaneet viimeisen päälle on rautakauppa. Siinä on isänmaallistakin missiota, kun on Baltiaa, Pietaria ja Pohjoismaita, niin K-Rauta on siellä, Ääri säesti.

Ääri jatkoi mainitsemalla, että hänen ensimmäinen työpaikkansa 14-vuotiaana oli Kupittaan Citymarketin kärrypojan homma, jossa hän hoiti myös pullonpalautusautomaattia.

– Sitä kautta Kesko on aina osa minua.

Haverisellakin oli tunnustettavaa.

– Nyt minä tunnustan sinulle, minä olin jouluapulaisena Sokoksella
Tilaisuuden järjesti Hyvänmielenosoitus -yhdistys yhteistyössä MTV:n kanssa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme