Mainos
Mainos

Sää jatkuu edelleen epävakaisena

Sää jatkuu epävakaisena, ja sateita saadaan tulevina lähipäivinä. Lännessä on hyvin syvä matalapaine, ja se kierrättää meille sateita.

– Lännestä on saapunut uusia sateita, ja tällä hetkellä pilvisyys on runsasta koko maassa. Sateet liikkuvat kohti itää. Itärajan tuntumassa on paikoin yöllä ollut selkeämpää säätä, ja siellä lämpötila on varsinkin Kainuun suunnalla ollut nollan vaiheilla, MTV3:n meteorologi Visa Salojärvi kertoo.

Maan etelä- ja keskiosassa pilvisyys on runsasta. Sateita tulee yleisesti. Aluksi iltapäivällä Itä-Suomessa on poutaista, mutta sateet leviävät myös sinne. Samalla Länsi-Suomessa pilvisyys alkaa rakoilla, ja aurinkokin näkyy. Aurinkoisessa säässä lämpötila nousee jopa 15 asteeseen. Sateessa, ja varsinkin Itä-Suomessa, lämpötila on vajaassa kymmenessä asteessa. Lapissa lämpötila on viiden asteen molemmin puolin.

(MTV3–Foreca)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme