Mainos
Mainos

Sää jatkuu surkeana, pelti kolisi yöllä

Sää jatkuu tänään ärhäkkänä suuressa osassa maata. Erityisesti etelässä tuulee rajusti: Ilmatieteen laitos varoittaa vaarallisen voimakkaasta kaakkoistuulesta Varsinais-Suomessa, Uudellamaalla ja Kymenlaaksossa.

Maan etelä- ja lounaisosissa ajokeli on erittäin huono ja muissa osissa Suomea huono. Merellä tuuli nousee paikoin myrskylukemiin.

Huono sää on yöllä johtanut moniin kolareihin ja ulosajoihin. Vakavia loukkaantumisia ei kuitenkaan ole tiettävästi sattunut.

Vaikutuksiltaan suurin onnettomuus on tapahtunut Kakkostiellä Karkkilan kohdalla, jossa tielle kaatuneeseen sokerirekkaan törmäsi toinen rekka ja kaksi henkilöautoa. Kolarisuma on katkaissut paikalla liikenteen, mutta toista kaistaa on pystytty pitämään hetkellisesti auki.

Myös Etelä-Pohjanmaan Jalasjärvellä Seinäjoelle vievä tie on poikki kaatuneen rekan takia.

Lahden keskustassa kolaroivat yöllä linja-auto ja henkilöauto. Bussissa oli 15 ihmistä ja henkilöautossa viisi, mutta kukaan ei loukkaantunut.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme