Mainos
Mainos

Sää on äitienpäivänä aurinkoinen – 23 lämpöastetta rikkoutuu

Äidit saavat nauttia huomenna mukavasta säästä, sillä aurinkoa ja lämpöä on luvassa lähes koko maahan.

– Tänään Kouvolan Utissa mitattiin 22, 7 astetta, joten veikkaan, että huomenna 23 lämpöastetta menee rikki jossakin Etelä-Suomen sisämaassa, ennakoi MTV Uutisten meteorologi Miina Manninen.

Ensi yö on edelleen viileä koko maassa. Lappiin on luvassa jopa pakkasasteita, myös maan keskiosassa saattaa olla pakkasta ja etelässä hallaa. Esimerkiksi viime yönä Hämeenlinnassa mitattiin 0,3 astetta pakkasta, päivällä lämpöasteita oli 21,8.

– Lämpötilaero voi Etelä-Suomessa olla jopa yli kaksikymmentä astetta.

Huomenna aamu on kylmä, mutta lämpötilat lähtevät nopeasti nousuun auringon myötä. Lähes koko maassa paistaa huomenna aurinko. Ainoastaan Etelä-Lapissa, Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa on vaihtelevaa pilvisyyttä ja yksittäiset sadekuurot ovat mahdollisia. 

Tuulet ovat koko maassa heikkoja tai kohtalaisia. Länsi-rannikolla on hieman viileämpää kuin muualla maassa, sillä tuulet puhaltavat mereltä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme