Mainos
Mainos

"Saabin tuntevat kaikki mummosta vauvaan"

MTV3:n nettikyselyyn vastanneista lähes 60 prosenttia ei pidä tarpeellisena ruotsalaisen autovalmistaja Saabin pelastamista.

He perustelevat kantaansa muun muassa silllä, että valtion ei pidä sorkkia markkinataloutta. Nimimerkki realisti arvioi, että menestys on kiinni tuotteen laadusta.

- Miksi normaaliin kaupankäyntiin pitäisi puuttua? Jos Saab olisi itsessään jotenkin erityinen, eikö se hyvällä myynnillä nousisi kannattavaksi?

Osa noin 2000 vastaajasta on sitä mieltä, että Saab itsessään pelastamisen arvoinen auto.

Nimimerkki "" haluaa Saabin valmistuksen jatkuvan, sillä kyseessä on legendaarinen merkki, jonka tunnistavat kaikki mummosta vauvaan asti.

- Yksi harvoja autoja, joka oikeasti sopii pohjoismaiseen ilmastoon. Nyt hybridimallia ja bi-fuelia markkinoille, turhat tilpehöörit pois ja hinta alas, opastaa puolestaan nimimerkki -vv-.

Saabin amerikkalainen omistaja General Motors ilmoitti eilen, että se lopettaa rahan pumppaamisen Saabille. Autovalmistajasta tehdään itsenäinen yhtiö, joka saattaa ajautua saneeraukseen jo tämän kuun kuluessa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme