Mainos
Mainos

Sääennuste: Upeaa aurinkoa viikonloppuna ja ensi viikolla

Viikonloppu on melko aurinkoinen ja ajankohtaan nähden yhä lämmin. Yöt kuitenkin kylmenevät. Säätyyppi jatkuu samanlaisena myös ensi viikolla.

Lauantain vastainen yö on kylmä. Lapissa voi olla pikkupakkasta, maan keskiosassakin hallaa. Korkeapaine vahvistuu viikonloppuna Suomen ylle.

– Viikonloppu on melko aurinkoinen ja poutainen suuressa osassa maata. Lämpötilat ovat etelässä ylimmillään 20 asteen tienoilla, pohjoisessa 10-15 asteessa, ennustaa MTV Uutisten meteorologi Aleksi Jokela.

Myös sunnuntain vastainen yö on kylmä. Hallaa voi olla paikoin maan etelä- ja keskiosassa.

Samanlainen sää näyttää jatkuvan myös ensi viikolla.

– Pohjois-Euroopan päälle on jämähtänyt korkeapaine. Se tietää poutasäätä, aurinkoisia päiviä eikä juurikaan sateita. Yöt ovat kylmiä. Yölämpötilat ovat yleisesti 0-5 asteessa, Lapissa voi olla yöpakkasiakin. Maan etelä- ja keskiosassa päivälämpötilat ovat 15-20 asteessa ja pohjoisessa pääasiassa 10-15 asteessa, toteaa Aleksi Jokela.

Lähiöinä voi näkyä revontulia maan eteläosassa asti.

Paikkakuntakohtaiset ennusteet MTV:n sääsivustolla.

Katso ylhäältä videolta ensi viikon ennuste ja alta viikonlopun alueelliset ennusteet:

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme